Siirry pääsisältöön

Helsingin ja Uudenmaan Nä­kö­vam­mai­set - palveluja ja toimintaa!

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry (HUN) ajaa näkövammaisten oikeuksia, on vertaistuen kanava ja palvelee näkövammaisia eri tavoin. Edistämme näkövammaisten omaehtoista ja sisältörikasta elämää.
Kesäisen vehreä merinäkymä Helsingistä. Horisontissa kolme tornitaloa.

Tutustu palveluihin ja toimintaan ja tule mukaan!

Palvelut

Saat jäsenpalveluja ja voit tilata julkaisujamme. Tarjoamme näkövammaisille ICT-tukea, Palvelutoiminnan tukea arkeen sekä vertaistukea. Annansilmät-Aitta myy näkövammaisten käsitöitä. Iiris Pro on työllistämispalveluja tuottava yksikkö.

Toimintaa!

Tule mukaan! Meillä on virkistystä moneen makuun: retkiä, juhlia, myyjäisiä sekä vertaisryhmiä. Lisäksi opiskelemme kieliä, pistekirjoitusta ja pienkorien valmistusta. Liikuntaryhmiä on vesijumpista sokkopingikseen. Vaikuttamistoiminnassa kuuntelemme mielellään jäsenten ääntä.

Liity meihin

Uudellamaalla asuva näkövammainen, sinä voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi! Kannatusjäseneksi voi sen sijaan liittyä kuka tahansa. Tukijaksi voi tulla paitsi lahjoittamalla, myös aloittamalla meillä vapaaehtoistyöntekijänä.

Tapahtumat

Katso mitä meillä tapahtuu juuri nyt ja mitkä ovat ajankohtaisimmat tapahtumamme!

Yhteystiedot

Yhteystiedoista löytyvät muun muassa HUNin toimipisteiden ja henkilöstön sekä sähköisen laskutuksen tiedot, hallituksen, toimikuntien ja kokemustoimijoiden sekä paikallisyhdistysten tiedot.

Tiedotteita ja lausuntoja Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:stä