Siirry pääsisältöön

Ilmoita kiin­nos­tuk­se­si HUN ry:n toi­mi­kun­tiin ja oh­jaus­ryh­miin vuodeksi 2023

Lähetä ilmoittautuminen 3.1.2023 mennessä.

Kiinnostaisiko sinua HUN ry:n toimikuntien ja ohjausryhmien jäsenyys?

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n hallitus päättää tammikuun kokouksessaan vuoden 2023 toimikuntien ja ohjausryhmien kokoonpanosta.
Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua niiden työskentelyyn.

Toimikunnat suunnittelevat ja toteuttavat erilaista jäsentoimintaa ja vaikuttamistoimintaa. Toimikunnat ovat paikka päästä tekemään tärkeää työtä näkövammaisten hyväksi yhdessä toisten näkövammaisten kanssa. Tarvitsemme sekä kokeneita että tuoreita toimijoita.

Työskentely toimikunnissa ja ohjausryhmissä perustuu vapaaehtoisuuteen. Yhdistys haluaa olla toiminnan mahdollistaja ja antaa sinulle työhösi perehdytyksen, tuen ja resurssit. Toimikuntien jäsenille ja puheenjohtajille maksetaan pieni palkkio.

Toimikuntarakenne vahvistetaan hallituksen tammikuun kokouksessa, mutta vuonna 2023 jatkanevat ainakin liikuntatoimikunta ja vaikuttamistoimikunta sekä Annansilmät-Aitan, Palvelutoiminnan, ICT-tuen ja Iiris Pron ohjausryhmät.

Ilmoita kiinnostuksestasi toimikuntiin ja ohjausryhmiin viimeistään 3.1.2023 sähköpostilla osoitteeseen:
osallistun@hun.fi

Laita sähköpostin aihekenttään teksti: Toimikunnat.
Kerro nimesi, ikäsi, kotipaikkakuntasi, yhteystiedot sekä lyhyesti itsestäsi, mistä toimikunnasta tai yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista olet kiinnostunut ja mitä siinä haluaisit tehdä.
Halutessasi voit kertoa mahdollisesta erityisosaamisestasi, joka hyödyttäisi toimikunnan tai ohjausryhmän työtä.

Lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Mikko Apajalahti,
mikko.apajalahti@hun.fi
p. 050 4111 656.