Siirry pääsisältöön

HUNin apuväline-esittelyt avoimeksi kaikille kiin­nos­tu­neil­le - tule mukaan le­vit­tä­mään tietoa alu­eel­le­si

Kiinnostaako sinua tai alueenne/yhdistyksenne jäseniä osallistua Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaisten ICT-tuen järjestämiin EtäApuväline-esittelyihin?

HUNin ICT-tuki järjestää EtäApuväline-esittelyjä kerran kuukaudessa yhteistyössä apuvälinetoimittajien kanssa. Esittelyt on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kevään aikana mukana ovat vuorollaan Näköpiste Polar Print Oy, Optiikka Juurinen Oy, Code-Q Oy sekä Aviris-apuvälinemyymälä ja NKL:n kuuntelulaitepalvelu.

Esittelyt järjestetään Teams-yhteydellä tai koronan salliessa hybridimuotoisena. Teamsin käyttö ei ole kuitenkaan välttämätöntä, vaan esittelyihin voi liittyä myös perinteisellä puhelinsoitolla. HUNin ICT-tuki avustaa näissä tarvittaessa.

Esittelyssä kerrotaan laitteista yleisesti ja selvitetään, kuinka ne toimivat käytännössä, sekä kerrotaan hankintaan liittyvistä asioista. Esittelyissä on varattu aikaa osallistujien kysymyksille ja kommenteille. Yleensä esittelyissä käydään aktiivista keskustelua esiteltävästä aiheesta, mutta myös yleisemmin esittelevän toimijan mahdollisista muista tarjolla olevista/toimittamista apuvälineistä.

Kevään aikana on tiedossa ainakin nämä esittelyt:

Ke 23.2. klo 14 – 16 Optiikka Juurinen Oy - Aiheina Eschenbach Vario digital lukutelevisio ja Dolphinin SuperNova -ohjelmisto.

Ke 30.3. klo 14 – 16 Code-Q Oy - Aiheena Dialoq-järjestelmä/sovellus, jolla käytetään tiettyjä Android-puhelimia puhekomennoilla.

Ke 27.4. klo 14 – 16 Näköpiste Polarprint Oy - Aiheina Go-box / Vo-box sekä Ruby 7 HD.

Ke 25.5. klo 14 – 16 NKL:n kuuntelulaitepalvelu - Aiheina Daisy-kuuntelulaiteet ja näiden uudet käytänteet.

Sisällöt saattavat vielä vaihdella.

Postituslista

Haluatko mukaan postituslistalle ja mahdollisesti tiedottaa asiasta laajemmin alueellasi?

Esittelyistä tiedotetaan HUNin tiedotuskanavissa, jotka eivät saavuta kaikkia muualta Suomesta mahdollisesti mukaan haluavia. Keräämme nyt tietoja postituslistalle haluavista yhteyshenkilöistä, jotka myös välittäisivät tietoa omalla alueellaan.

Voit ilmoittautua postituslistalle sähköpostilla ict@hun.fi tai HUNin ICT-tuen päivystyspuhelimeen 044 720 8644.

Kunkin apuväline-esittelyn tiedote lähetetään sähköpostilla HUN-tiedotteen lisäksi postituslistalla oleville, osallistumislinkki lähetetään esittelyyn ilmoittautuneille.

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita HUNin ICT-tuen järjestämiin EtäApuväline-esittelyihin!

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry (HUN)

ICT-tuki