Siirry pääsisältöön

HUNin ke­vät­kokous

Jäsenet saavat erillisen kutsun kevätkokoukseen.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, Braille-sali, Marjaniementie 74, Helsinki ja Teams-etäyhteys

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry

KEVÄTKOKOUSKUTSU

Lämpimästi tervetuloa HUN ry:n kevätkokoukseen keskustelemaan yhteisistä asioista ja tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja. Ennen kokousta on tarjolla kahvit ja kokouksen jälkeen suolaista purtavaa sekä mahdollisuus tavata jäsenistöä, luottamushenkilöitä ja toimihenkilöitä.

Aika: lauantai 29.4.2023 kello 11.00–13.00 (kahvit klo 10.00–10.45)
Paikka: Palvelu- ja toimintakeskus Iiris, Marjaniementie 74, Helsinki. Braille-Sali.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n (HUN) kevätkokoukseen voi osallistua paikan päällä tai etänä. Kokoukseen pyydetään ennakkoilmoittautumaan 14.4. mennessä, jotta osaamme varata kokousväelle riittävät tarjoilut.
Huomaathan, että ilmoittautumisohjeet ovat tämän kutsun lopussa.

Etäosallistujia koskee pakollinen ilmoittautuminen 14.4. mennessä, jonka yhteydessä tulee ilmoittaa mahdollinen valtakirja ja sen antaja. Etäosallistumiseen käytetään TEAMS kokousjärjestelmää. Etäosallistujat käyttävät suljetuissa lippuäänestyksissä ja vaaleissa Äänestyskoppi.fi-järjestelmää. Mikäli etäosallistuja ei voi tätä järjestelmää käyttää, hän ei voi osallistua suljetuin lipuin toimitettaviin äänestyksiin ja vaaleihin. Kokous voi käsitellä asiat ja tehdä päätökset ilman etäosallistujien osallistumista, jos tekninen häiriö estää etäosallistumisen. Etäosallistujaksi ilmoittautuneille järjestetään testaustilaisuus ennen kokousta, minkä jälkeen voi tarvittaessa vaihtaa etäosallistumisen lähiosallistumiseen. Testaustilaisuuden ajankohta ja tarkemmat etäosallistumisohjeet toimitetaan etäosallistujaksi ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 10 mukaiset sääntömääräiset asiat. Kokouspaikalla on avustajia. Lähikokouksen järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Kokouksessa äänioikeus on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Valtakirjasta tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Etäosallistujia pyydetään toimittamaan valtakirja viimeistään viikkoa ennen kokousta 21.4. mennessä yhdistyksen toimistolle tai sähköpostiin osallistun@hun.fi. Lähikokoukseen osallistuja voi toimittaa valtakirjan kokoukseen tullessa. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittaudu kevätkokoukseen viimeistään perjantaina 14.4. numeroon 050 419 6477 (ma-ke 9-11) tai sähköpostitse osoitteeseen osallistun@hun.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro:
-                           osallistutko kokoukseen paikan päällä vai etänä.
-                           Ilmoita myös, mikäli sinulla on toisen varsinaisen jäsenen antama valtakirja ja valtakirjan antajan nimi. Voit tilata samalla tarvittaessa valtakirjapohjan.
-                           ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kokousmateriaalin saa tilattua 14.4. mennessä ilmoittautumisen yhteydessä Daisy-äänitteenä, pisteillä, mustavalkoisena tai sähköisessä muodossa. Materiaali julkaistaan myös HUN-tiedotteet sähköpostilistalla.

Lämpimästi tervetuloa teistä jokaiselle!
HUN ry:n hallitus