Siirry pääsisältöön
Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaisten logo.
Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaisten logo.

Käsillä - Nä­kö­vam­mais­ten kä­si­työy­rit­tä­jä­val­men­nus

HUOM! Tällä sivulla kerrottu Käsillä-käsityöyrittäjävalmennus on juuri päättynyt kesällä 2022, joten tämä on osa historiaamme.

Tällä sivulla

Kenelle Käsillä -valmennus oli?

Käsillä-käsityöyrittäjävalmennus on päättynyt. Tässä hiukan sen historiaa..

Käsillä -valmennukseen saattoivat hakea mukaan näkövammaiset ja näköongelmaiset henkilöt kaikkialta Suomesta. Tärkeintä oli, että valmennettavalla oli motivaatiota käsityötaitojen hankkimiseen ja elinkeinon harjoittamiseen. Käsillä -valmennuksessa tuettiin sekä yksilöllistä käsityötaitojen oppimista että uusien tuotteiden suunnittelua ottaen huomioon jokaisen opiskelijan erilaiset edellytykset ja tarpeet. Käsillä -valmennuksen tavoitteena oli, että jokaisella osallistujalla olisi valmennuksen päätyttyä ainakin yksi oma uusi käsityötuote myyntiin.

Käsillä -valmennuksen sisältö

Valmennus sisälsi lähipäivien lisäksi itsenäistä opiskelua, henkilökohtaista yritysneuvontaa, etätukea sekä ohjausta ja neuvontaa valmennuksen jälkeen. Käsillä -valmennuksessa opiskelija perehtyi vahvasti eri käsityötekniikoihin ja yrittäjyyteen, osallistui erilaisiin kulttuuritapahtumiin sekä sai opastusta erilaisten käsityötapahtumien järjestämiseen.

Valmennukseen hakeminen

Käsillä -valmennusohjelma oli ilmainen ja kaikki kurssilla käytettävät materiaalit olivat valmennettaville maksuttomia. Matkat, majoitus ja ruokailut jäivät valmennettavan maksettavaksi.

Käsillä -valmennuksen omat verkkosivut- Ulkoinen linkki