Siirry pääsisältöön

Avoin työpaikka: Ta­lous­as­sis­tent­ti

Hakemukset 13.4.2023 mennessä

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry, Helsinki

Oletko kiinnostunut taloushallinnosta ja haluat työlläsi edistää yhteiskunnallista hyvää? Innostutko monipuolisista työtehtävistä ja oman osaamisesi kehittämisestä?

Etsimme Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n palvelukseen talousassistenttia talous- ja palkkahallinnon pariin. Työtehtäviin kuuluu mm. osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, valvontaa ja tiliöintiä sekä HR-tehtäviä, asiakaspalvelua ja muita toimiston työtehtäviä. Työnkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry (HUN) on alueellinen vammaisjärjestö ja Näkövammaisten liiton suurin alueyhdistys. HUN edistää näkövammaisten omaehtoista ja sisältörikasta elämää, pitää huolta näkövammaisten oikeuksista, on vertaistuen kanava ja palvelee näkövammaisia eri tavoin.

Mitä tehtävässä onnistumiseen vaaditaan?

Hyvän pohjan työssä menestymiseen antaa taloushallinnon koulutus ja vastaava työelämässä hankittu osaaminen. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostunut työote ja osaamista on mahdollista vahvistaa työn ohessa. Arvostamme tarkkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja kykyä oman työn johtamiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vakituisen työsuhteen, oman työhuoneen hyvien kulkuyhteyksien varrella, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, hyvän työyhteisön, työn tärkeän asian parissa sekä kattavan työterveyden ja muita työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@hun.fi 13.4.2023 mennessä.
Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen huolella läpi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työsuhde alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja työstä antaa toiminnanjohtaja Sara Niiles, 040 562 2212, sara.niiles@hun.fi.