Teks­ti­vies­tin lä­het­tä­mi­nen

Uuden viestin luominen

Etsi Koti-näytöltä Viestit – sovellus ja avaa se yhden sormen kaksoisnapautuksella.

Pyyhkäise yhdellä sormella vasemmalta oikealle, (tai jos vahingossa menit ohi, oikealta vasemmalle), kunnes tulee ”Luo uusi – painike.” Tee siihen yhden sormen tuplanapautus.

Avautuu vastaanottajan kenttä.

Pyyhkäise kerran yhdellä sormella vasemmalta oikealle ja tulet kohdalle: ”Lisää yhteystieto – painike.” Napauta sitä kahdesti yhdellä sormella.

Tämän jälkeen avautuu yhteystiedot (luettelo yhteystiedoista).

Etsi yhden sormen pyyhkäisyllä vasemmalta oikealle (tai oikealta vasemmalle) henkilön nimi, jolle haluat lähettää tekstiviestin, ja tee sen kohdalla yhden sormen kaksoisnapautus.

Tämän jälkeen tullaan takaisin Viestit – sovellukseen ja vastaanottaja on lisätty.

Etsi yhden sormen pyyhkäisyllä vasemmalta oikealle kohtaa, jossa laite sanoo joko

”Viesti iMessage tekstikenttä, muokkaa kaksoisnapauttamalla”

tai

”viesti tekstiviesti tekstikenttä, muokkaa kaksoisnapauttamalla”

ja napauta sitä tuplasti yhdellä sormella.

Tekstikenttä aktivoituu. Laite sanoo: ”Lisäys kohta alussa tai lopussa”

Sen jälkeen voit kirjoittaa tai sanella viestin.

(Huom. Aloita sanelu kahden sormen kaksoisnapautuksella, ja samalla toiminnolla lopetat sanelun. Eli kun olet valmis, tee kahden sormen kaksoisnapautus.)

Kun viesti on valmis, pyyhkäise kerran yhdellä sormella vasemmalta oikealle, niin löytyy lähetä-painike. Napauta tätä tuplasti yhdellä sormella, jolloin kuuluu suhahdus, ja viesti lähtee.

Vasemmasta ylänurkasta rauhallisesti liu'uttamalla sormea alas, etsi edellinen-painike ja napauta sitä tuplasti yhdellä sormella.

Tullaan takaisin Viestit – sovelluksen etusivulle.

Sulje sovellus painamalla nopeasti koti-painiketta.