Soit­toää­nen vaih­ta­mi­nen iP­ho­nes­sa

iPhonen soittoäänen saa vaihdettua menemällä kotinäkymässä kohtaan asetukset. Tämän jälkeen pyyhkäise vasemmalta oikealle yhdellä sormella kunnes tulet kohtaan äänet ja tuntopalaute. Tee siihen yhden sormen tuplanapautus.

Tästä ikkunasta voi vaihtaa muitakin merkkiääniä, kuten saapuva viesti ja sähköposti. Soittoäänen saa kuitenkin vaihdettua tässä näkymässä pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle kunnes tulet kohtaan soittoääni. Tee tässä yhden sormen tuplanapautus.

Avautuvassa näkymässä listataan kaikki käytettävissä olevat soittoäänet. Kun tuplanapautat haluamasi soittoäänen nimeä kahdesti yhdellä sormella, soittoääni otetaan käyttöön ja puhelin esisoittaa valitun soittoäänen. Tämän jälkeen voidaan poistua näkymästä joko siirtymällä kotinäytölle tai painamalla näytön vasemmassa yläreunassa olevaa edellinen-painiketta.