Oh­je kel­lon käyt­töön

Kello-sovelluksen kautta voi mm. asettaa herätyskellon, ajastimen ja käyttää puhelinta sekuntikellona. Lisäksi sovelluksessa on myös unikello-toiminto, johon merkitään, mihin kellonaikaan minäkin päivänä haluaa herätä. Tämän jälkeen puhelin laskee terveyden kannalta tarvittavan unen määrän, ja ilmoittaa, kun on aika mennä nukkumaan.

Herätyksen asettaminen

1. Avaa Kello-sovellus etsimällä sen kuvake koti-näytöltä ja kaksoisnapauttamalla sitä yhdellä sormella.

2. Etsi näytön alareunasta herätys -painike ja tee siihen yhden sormen tuplanapautus

3. Paina seuraavaksi lisää -painiketta

4. Selaa näyttöä, kunnes tulet poimijan kohdalle, josta voit asettaa herätysajan. Aseta haluamasi aika.

5. Tämän jälkeen selaamalla eteenpäin voit asettaa herätyksen toistumaan haluaminasi viikonpäivinä, valita herätysäänen ja määrittää, käytetäänkö torkutustoimintoa.

6. Kun olet valmis, paina näytön oikeasta yläreunasta löytyvää tallenna-painiketta

Sekuntikello

1. Valitse Kello-sovelluksessa näytön alareunasta kohta ajanotto

2. Ajanoton saa käynnistymään painamalla aloita-painiketta, ja sen saa pysäytettyä painamalla samaan kohtaan ilmestyvää pysäytä-painiketta

3. Sekuntikellossa on myös kierros -toiminto, jolla voi merkitä väliaikoja. Tämän painike löytyy näytön vasemmalta puolelta.

Ajastin

Ajastin löytyy Kello -sovelluksessa näytön alaosasta oikealta puolelta. Ajastimen saa asetettua pyyhkimällä näyttöä yhdellä sormella vasemmalta oikealle, kunnes tulet poimijoiden kohdalle. Arvoja saa muutettua pyyhkäisemällä yhdellä sormella ylös tai alas. Tämän jälkeen voi vielä asettaa haluamansa merkkiäänen, joka toistetaan, kun aika on kulunut. Ajastimen saa käyntiin näytön oikealla puolella olevasta aloita-painikkeesta. Kun aika on kulunut loppuun, puhelin soittaa toistuvan merkkiäänen. Tämän saa vaimennettua painamalla kerran kotinäppäintä.