Vies­tin lä­het­tä­mi­nen

Etsi Koti-näytöltä Viestit – sovellus ja napauta sitä. Kuvakkeessa on valkoinen puhekupla vihreällä pohjalla, ja oletuksena se sijaitsee koti-valikon alimmalla rivillä.

Kun sovellus aukeaa, napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kynää ja paperia osoittavaa kuvaketta.

Avautuu uuden viestin luonti-ikkuna, jossa valitaan ensimmäiseksi viestin vastaanottaja. Myös näppäimistö tulee automaattisesti esiin. Vastaanottajan voi lisätä kenttään muutamalla eri tavalla. Jos vastaanottajan numero on yhteystiedoissasi, voit kirjoittaa halutun vastaanottajan nimestä muutaman alkukirjaimen, jonka jälkeen puhelin antaa näytölle ehdotuksia yhteystiedoista, jotka sisältävät kirjoittamasi kirjaimet. Voit valita jonkun näistä ehdotuksista napsauttamalla sitä.

Toinen vaihtoehto on napsauttaa vastaanottajakentän oikealla puolella olevaa ympyröityä +-merkkiä, jolloin avautuu yhteystietoluettelo. Valitse luettelosta haluamasi henkilö napsauttamalla henkilön nimeä, jonka jälkeen palaat takaisin viesti-ikkunaan.

Napsauta näytön keskiosassa sijaitsevaa viestikenttää, jonka jälkeen voit alkaa kirjoittaa viestiä. Voit myös halutessasi käyttää sanelutoimintoa.

Kun olet valmis, napsauta viestikentän oikealla puolella olevaa kuvaketta, jossa on vihreällä pohjalla nuoli ylöspäin, jolloin viesti lähtee.

Napsauta vielä näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa vasemmalle osoittavaa nuolen kuvaa päästäksesi pois kyseisestä keskusteluikkunasta.

Viestit-sovelluksesta pääset poistumaan kokonaan painamalla koti-painiketta kerran lyhyesti.