Syk­syn Ome­na­pii­rit

Omenapiiri-tapaamiset jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen. Aikataulusta ilmoitetaan tammikuussa.


**

Tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käyttövinkkejä sekä oppimaan uutta

Omenapiiri-tapaamiset on tarkoitettu Applen kosketusnäyttölaitteiden eli iPhone-puhelimen tai iPad-tabletin käyttäjille. Omenapiirissä jutellaan, vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan vinkkejä Applen-laitteiden toiminnasta ja tavoista, joilla kukin käyttää laitteita hyödykseen. Tapaamisiin osallistuu HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikan ohjaajia, jotka esittelevät päivän aiheen sekä ohjaavat ja auttavat asian oppimisessa.

Omenapiirit aloittelijiolle ja jatkajille

Perusasioiden läpikäyntiin Omenapiiri-tapaamisia järjestettiin elo-syyskuussa. Jo iPhonen peruskäytön hallitseville ja edistyneemmille käyttäjille järjestetään Omenapiiri-tapaamisia syys-joulukuussa yhteensä 4. Näihin tapaamisiin kannattaa osallistua aiheen kiinnostavuuden mukaan.

Jokaisella tapaamisella pyritään keskittymään yhteen pääaiheeseen ja tarkoitus on, että osallistujat joko saisivat oppia uudesta tai vahvistettua omaa osaamistaan.

Omenapiirit: paikka, aika, ryhmän koko

Kokoontumisiin on varattu Iiris-keskuksen Mathilda-neuvottelutila, joka sijaitsee sisääntulokerroksessa, Infon takana, ennen Annansilmät-Aitan ovea, oikealla. Jos ryhmä on pieni, kokoonnutaan HUNin toimiston neuvottelutilassa.

Omenapiirit kokoontuvat tiistaisin klo 14 - 16.

Ryhmään voi osallistua enimmillään 12 henkilöä. Tämän, ja tilavarauksen vuoksi Omenapiiriin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittaudu siis viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä - kiitos! 

Sovellusten asennus ennen Omenapiiri-tapaamista

Omenapiiri-tapaamisessa käsiteltävän aiheen appi eli sovellus tulee olla asennettuna puhelimeen ennen Omenapiiriä. Jos tarvitset apua sen asentamiseen, ole hyvissä ajoin yhteydessä HUNin ICT-tukeen niin saat apua asennuksessa. Näin ei vielä aikaa itse Omenapiirin ajasta.  

Lista kokoontumispäivistä

Tässä lista syksn tulevista Omenapiiri-tapaamispäivistä. Tapaamisten aiheet ilmoitetaan tarkemmin lähempänä kyseistä ajankohtaa.

ti 27.11. Facebook
ti 4.12.

Paikka on siis Mathilda-neuvottelutila, Iiris-keskuksen sisääntulokerros (3.krs.), Infon takana, ennen Annansilmät-Aittaa, oikealla.

Aika on kello 14 – 16.

Omenapiireihin tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmään otetaan enintään 12 henkilöä.

Yhteistyö Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa jatkuu

Syksyn aikana järjestetään yhdessä Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa 2 Omenapiiri-tapaamista kuulonäkövammaisille. Näihin ilmoittautuminen Suomen Kuurosokeat ry:n Heli Lappalaiselle.

Omenapiireissä tavataan!

HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikkatuki (ICT-tuki)

Ritva, Kalle, Ibis ja Niko