Ke­vään Ome­na­pii­rit Ii­ris-kes­kuk­ses­sa

Omenapiiri - tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käyttövinkkejä sekä oppimaan uutta

Omenapiiri-tapaamiset on tarkoitettu Applen kosketusnäyttölaitteiden eli iPhone-puhelimen tai iPad-tabletin käyttäjille. Omenapiirissä jutellaan, vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan vinkkejä Applen-laitteiden toiminnasta ja tavoista, joilla kukin käyttää laitteita hyödykseen. Tapaamisiin osallistuu 1, 2 tai 3 HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikan ohjaajaa, jotka esittelevät päivän aiheen sekä ohjaavat ja auttavat asian oppimisessa.

Omenapiiri-ryhmiä ei enää ole jaettu – kaikki halukkaat osallistuvat yksittäisiin yhteisiin tapaamisiin

Enää ei Omenapiiri-ryhmiä ole jaettu erikseen, vaan mukaan kannattaa tulla aiheen kiinnostavuuden mukaan. Jokaisella tapaamisella pyritään keskittymään yhteen pääaiheeseen ja tarkoitus on, että osallistujat joko saisivat oppia uudesta tai vahvistettua omaa osaamistaan.

Omenapiirit: Paikka on edelleen Iiris-keskus - aika on nyt tiistai-iltapäivä

Kokoontumisiin on varattu Iiris-keskuksen 6. kerroksen Outa-neuvottelutila (Infon vierestä hissillä ylös 6 kerrokseen ja tila on heti vasemmalla). Jos ryhmä on pieni, kokoonnutaan HUNin toimiston neuvottelutilassa. Tilavarauksen vuoksi toivomme ilmoittautumisia etukäteen.

Kokoontumispäivä on kevään ajan tiistai. Tapaamisia on noin joka toinen viikko, siis tiistaisin klo 14 – 16. Näiden lisäksi on yksi Omenapiiri-päivä torstaina 1.2. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat aivan juuri ottaneet iPhone-puhelimen käyttöön.

Sovellusten asennus ennen Omenapiiri-tapaamista

Omenapiiri-tapaamisessa käsiteltävän aiheen appi eli sovellus tulee olla asennettuna puhelimeen ennen Omenapiiriä. Jos tarvitset apua sen asentamiseen, ole hyvissä ajoin yhteydessä HUNin ICT-tukeen niin saat apua asennuksessa. Näin ei vielä aikaa itse Omenapiirin ajasta.  

Yhteistyö Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa jatkuu

Kevään aikana järjestetään yhdessä Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa omat Omenapiiri-tapaamiset kuulonäkövammaisille. Näiden aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Tässä lista Omenapiiri-tapaamispäivistä. Tapaamisten aiheet ilmoitetaan tarkemmin lähempänä kyseistä ajankohtaa.

Toukokuu:

ti 22.5.

Kesäkuu:

ti 05.06.

Paikka on siis Iiris-keskus, 6. kerros, Outa-neuvottelutila (ellei erikseen muuta ilmoiteta) ja aika tiistaisin klo 14 – 16.

Tilavarauksen vuoksi toivomme tuolloin ilmoittautumisia etukäteen.

Omenapiireissä tavataan!

HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikkatuki (ICT)

Ritva, Kalle ja Ibis