Ke­vään Ome­na­pii­rit Ii­ris-kes­kuk­ses­sa

Tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käyttövinkkejä sekä oppimaan uutta

Omenapiiri-tapaamiset on tarkoitettu Applen kosketusnäyttölaitteiden eli iPhone-puhelimen tai iPad-tabletin käyttäjille. Omenapiirissä jutellaan, vaihdetaan ajatuksia ja kerrotaan vinkkejä Applen-laitteiden toiminnasta ja tavoista, joilla kukin käyttää laitteita hyödykseen. Tapaamisiin osallistuu HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikan ohjaajia, jotka esittelevät päivän aiheen sekä ohjaavat ja auttavat asian oppimisessa.

Omenapiirit aloittelijiolle ja jatkajille

Perusasioiden läpikäyntiin Omenapiiri-tapaamisia järjestetään elo-syyskuussa 3 kertaa teille, jotka olette aloittelemassa iPhonen käyttöä. Jo iPhonen peruskäytön hallitseville ja edistyneemmille käyttäjille järjestetään Omenapiiri-tapaamisia syys-joulukuussa yhteensä 4. Näihin tapaamisiin kannattaa osallistua aiheen kiinnostavuuden mukaan.

Jokaisella tapaamisella pyritään keskittymään yhteen pääaiheeseen ja tarkoitus on, että osallistujat joko saisivat oppia uudesta tai vahvistettua omaa osaamistaan.

Omenapiirit: paikka, aika, ryhmän koko

Kokoontumisiin on varattu Iiris-keskuksen Mathilda-neuvottelutila, joka sijaitsee sisääntulokerroksessa, Infon takana, ennen Annansilmät-Aitan ovea, oikealla. Jos ryhmä on pieni, kokoonnutaan HUNin toimiston neuvottelutilassa.

Omenapiirit kokoontuvat tiistaisin klo 14 - 16.

Ryhmään voi osallistua enimmillään 12 henkilöä. Tämän, ja tilavarauksen vuoksi Omenapiiriin tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittaudu siis viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä - kiitos!

Yhteistyö Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa jatkuu

Syksyn aikana järjestetään yhdessä Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa 2 Omenapiiri-tapaamista kuulonäkövammaisille. Näihin ilmoittautuminen Suomen Kuurosokeat ry:n Heli Lappalaiselle.

Sovellusten asennus ennen Omenapiiri-tapaamista

Omenapiiri-tapaamisessa käsiteltävän aiheen appi eli sovellus tulee olla asennettuna puhelimeen ennen Omenapiiriä. Jos tarvitset apua sen asentamiseen, ole hyvissä ajoin yhteydessä HUNin ICT-tukeen niin saat apua asennuksessa. Näin ei vielä aikaa itse Omenapiirin ajasta.  

Lista kokoontumispäivistä

Tässä lista Omenapiiri-tapaamispäivistä. Tapaamisten aiheet ilmoitetaan tarkemmin lähempänä kyseistä ajankohtaa.

Aloittelijoiden ryhmä
ti 21.8.
ti 28.8.
ti 4.9.


Jatkavien ryhmä
ti 11.9.
ti 9.10.
ti 27.11.
ti 4.12.

Päivämääriin saattaa tulla vielä muutoksia.

Paikka on siis Mathilda-neuvottelutila, Iiris-keskuksen sisääntulokerros (3.krs.), Infon takana, ennen Annansilmät-Aittaa, oikealla.

Aika on kello 14 – 16.

Omenapiireihin tulee ilmoittautua etukäteen. Ryhmään otetaan enintään 12 henkilöä.

Omenapiireissä tavataan!

HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikkatuki (ICT-tuki)

Ritva, Kalle, Ibis ja Niko