Ajan­koh­tais­ta

TULE MUKAAN KEVÄÄN TOIMINTAAN!

Yksilöohjaukset – HUNin tiloissa Iiris-keskuksessa tai kotona

Yksilöohjauksiin voi varata aikoja puhelimitse tai sähköpostitse. Ohjaukset HUNin tiloissa tai etäyhteydellä ovat ilmaisia, kotikäynneistä veloitetaan pieni korvaus.

Omenapiirit Pengersalilla - tule kuulemaan ja jakamaan hyviä käyttövinkkejä


Omenapiiri-tapaamiset on tarkoitettu Applen kosketusnäyttölaitteiden eli Phone-puhelimen tai iPad-tabletin käyttäjille tai henkilöille, jotka suunnittelevat kyseisen laitteen hankintaa. Omenapiirissä jutellaan ja vaihdetaan ajatuksia Applen-laitteiden toiminnasta ja tavoista, joilla kukin käyttää laitteita hyödykseen. Mukaan voi tulla, vaikkei vielä olisi omaa laitetta hankittuna.

Omenapiirit kokoontuvat kevään aikana neljä kertaa.
Paikka on HUNin Pengertuvan toimipisteen Pengersali.
Aika on tiistai-iltapäivä kello 14 – 16 seuraavasti:
tiistai 7.3.
tiistai 4.4.
tiistai 2.5.

Osoite on HUNin Pengertuvan toimipiste, Pengerkatu 11 A 3, toinen kerros, 00530 Helsinki

Tapaamiset ovat aina Pengertuvan järjestämän Soppapäivän jälkeen, joten päivän keitto on mahdollista syödä klo 12 -14 välisenä aikana ennen Omenapiiri-kokoontumista. Omenapiiriin osallistuminen on ilmaista.

Apuväline-esittely – myöhemmin keväällä

Keväällä järjestetään yksi isompi apuväline-esittely Iiris-keskuksessa. Esittelyn ajankohdasta ja sisällöstä tiedotetaan myöhemmin. Esittelyyn ei ole osallistumismaksua.

Pienryhmäopetus – yksittäisiä ryhmiä kysynnän mukaan

Pienryhmäopetusta ei järjestetä säännöllisesti, mutta joitakin yksittäisiä ryhmiä voidaan toteuttaa jos innokkaita osallistujia löytyy pienryhmän verran eli 4 henkilöä. Pienryhmäopetus etenee sellaiseen tahtiin, että kaikki ryhmäläiset pysyvät opetuksessa mukana. Ryhmäopetus järjestetään Iiris-keskuksessa.

Kyselyjä on tullut Windowsin näppäinkomentojen tai tekstinkäsittelyn perusteiden opettelemisesta ryhmässä. Mikäli haluat opetusta näistä tai muista aiheesta pienryhmäopetuksena, ota yhteyttä. Kerätään ryhmä kokoon ja etsitään kaikille sopiva ajankohta sen toteuttamiseen.

Kysy lisätietoja, varaa aika yksilöohjaukseen tai ilmoittaudu tapahtumiin puhelimitse tai sähköpostilla.