Tie­to- ja vies­tin­tä­tek­niik­ka­tu­ki (ICT)

HUN ry:n Tieto- ja viestintätekniikkatuki on aloittanut toimintansa jatkaen KOKO!-projektin aloittamaa ohjaus- ja tiedotustyötä.

Toiminta, tavoite ja kohderyhmä
Jaamme tietoa uusista apuvälineistä, tutustutamme apuvälineisiin ja annamme laadukasta käytönopetusta apuvälineiden käyttöönottoon sekä käyttöön.

Ta
voite on vahvistaa Uudenmaan alueen näkövammaisten henkilöiden valmiuksia itsenäisen elämän hallintaa, tiedonsaantiin ja osallisuuteen yhteiskunnassa sekä vakiinnuttaa ohjaustoiminta osaksi järjestön omaa palvelutoimintaa.

Kohderyhmänä on tietoteknisten apuvälineiden käyttöönoton ja käytön tukea tarvitsevat näkövammaiset (heikkonäköiset ja sokeat) henkilöt Uudellamaalla. Toimintamme on STEAn (RAY:n) rahoittamaa.

Toimintatavat
Yksilöohjaukset HUNin tiloissa Iiris-keskuksessa ja kotikäynteinä sekä etäyhteydellä jatkuvat entiseen tapaan.

Omenapiiri-tapaamisia järjestetään kerran kuukaudessa helmi-toukokuun ajan HUNin Pengertuvan toimipisteen Pengersalilla.

Apuväline-esittely Iiris-keskuksen tiloissa järjestetään keväisin ja syksyisin.

Yksittäisiä pienryhmäopetuksia toteutetaan kysynnän mukaan.

Apuväline-esittelyjä, Omenapiirejä ja yksittäisiä ohjauspäiviä pyritään järjestämään myös yhteistyössä paikallisyhdistysten kanssa heidän omissa jäsentapaamisissaan.

Yksilöohjaukseen voi varata aikoja puhelimitse tai sähköpostilla. Internetsivulla on myös mahdollista jättää yhteydenottopyyntö, ilmoittautua tapahtumiin tai antaa palautetta tietotekniikkatuen toiminnasta.

Tervetuloa mukaan!


HUN ry:n Tieto-ja viestintätekniikkatuki (ICT)
Ritva Heinlampi, 044 756 3102, ICT-vastaava
Kalle Haukka 044 756 3101, ICT-ohjaaja
Ibrahim Milanovic 044 756 3103, ICT-ohjaaja

Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi(at)hun.fi.

Tietotekniikkatuen sähköpostiosoite on tietotekniikka(at)hun.fi. Päivystyspuhelinnumero on 044 720 8644 ja päivystysajat maanantaisin kello 9 - 12 ja keskiviikkoisin kello 12 - 15.

Meille voi lähettää yhteydenottopyynnön, ilmoittautumisen tapahtumiin tai antaa palautetta toiminnasta. Tässä linkit kyseisille sivuille:
Sosiaali- ja terveysministeriö tukee Veikkauksen tuotoilla -logo