Jä­sen­toi­min­nas­sa on va­lin­nan­va­raa

HUN järjestää monipuolista jäsentoimintaa, tässä vain muutamia esimerkkejä.

Käsityöstä kiinnostuneille on pienkorikursseja sekä käsityötapahtumia. Ruoanlaittokursseilla harjoitellaan erilaisten ruokalajien valmistusta. Hyödyllisen taidon voi oppia pistekirjoituskurssilla. HUN järjestää myös kielikursseja, viimeksi ranskan ja englannin kurssit.

Tietotekniikan käyttöä näkövammaisena harjoitellaan Tieto- ja viestintätekniikkatuen ryhmissä ja yksityisopetuksena. Ura käsillä -hankkeen kursseilla opitaan käsityöläisyyteen ja kasvetaan yrittäjyyteen. Iltapäivätoimintaa järjestää Pengertupa.

Joulujuhla on perinteinen juhla koko jäsenistölle ja ystäville. Uusia jäseniä kutsumme tutustumaan toimintaan.

Järjestämme teatterikäyntejä ja kulttuuritapahtumia. Miesten saunailloissa juttu luistaa. Erilainen koulupäivä tuo vaihtelua näkövammaisille koululaisille.

Kunto- ja kilpaliikuntatapahtumat antavat virkistystä mielelle ja keholle. Liikunnan parissa kokoontuvat mm. vesijumppa, kuntojumppa, uinti, sokkopingis, kuntosali, keilailu, jooga sekä koululaisten Sporttis-kerho.

Valkoisen kepin päivänä 15. lokakuuta tempaistaan vuosittain liikkumisen esteiden poistamiseksi. Sokeain viikolla marraskuussa järjestetään sen teemaan liittyviä tapahtumia.

Mistä saan tarkat tiedot tapahtumista?

Lisätietoa jäsentoiminnoista