Liity jäseneksi!

Varsinaiseksi jäseneksi

Voit liittyä Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n varsinaiseksi jäseneksi, jos:
  • asut yhdistyksen toiminta-alueella (Uudenmaan maakunta) ja
  • olet näkövammainen.
Näkövammaisuus tarkoittaa, että olet sokea tai siinä määrin heikkonäköinen, että siitä on olennaista haittaa päivittäisissä toiminnoissa ja että näkövammasi haitta-aste on vähintään 50 %. Jäsenhakemukseen tarvitaan luotettava todistus lääkärin toteamasta näkövammaisuudesta.

Varsinaiseksi jäseneksi voit hakea täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Lomakkeen ja sen täyttöohjeen voit saada postitse tai sähköpostin liitteenä (rtf-muodossa) ja ne voit tilata HUNin jäsenpalvelusta, puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12) tai sähköpostitse: toimisto@hun.fi

Samalla jäsenhakulomakkeella liityt HUNin lisäksi myös oman alueesi paikallisyhdistyksen jäseneksi.

Täytetty jäsenhakemuslomake palautetaan HUNin toimistoon. Saat tiedon jäseneksi hyväksymisestä yleensä 1-2 kuukauden kuluessa.

Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytty maksaa HUNiin liittymismaksun, joka on 20 euroa (vuonna 2017). Vuosijäsenmaksua ei varsinaisilla jäsenillä ole (vuonna 2017).

Paikallisyhdistyksillä voi olla omat vuosittaiset jäsenmaksut.

Kannatusjäseneksi

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa henkilö tai yhteisö. Kannatusjäsenmaksut ovat 30 euroa henkilöltä ja 50 euroa yhteisöltä (vuonna 2017).

Ota yhteyttä HUNin jäsenpalveluun, puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12) tai: toimisto@hun.fi