Lii­ty jä­se­nek­si!

Kannatusjäseneksi

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa henkilö tai yhteisö. Kannatusjäsenmaksut ovat 30 euroa henkilöltä ja 50 euroa yhteisöltä (vuonna 2019).

Ota yhteyttä HUNin jäsenpalveluun, puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12) tai: toimisto@hun.fi

Varsinaiseksi jäseneksi

Voit liittyä Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n varsinaiseksi jäseneksi, jos:
  • asut yhdistyksen toiminta-alueella (Uudenmaan maakunta) ja
  • olet näkövammainen.
Näkövammaisuus tarkoittaa, että olet sokea tai siinä määrin heikkonäköinen, että siitä on olennaista haittaa päivittäisissä toiminnoissa ja että näkövammasi haitta-aste on vähintään 50 %. Jäsenhakemukseen tarvitaan luotettava todistus lääkärin toteamasta näkövammaisuudesta.

Varsinaiseksi jäseneksi voit hakea täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Lomakkeen ja sen täyttöohjeen voit saada postitse tai sähköpostin liitteenä (rtf-muodossa) ja ne voit tilata HUNin jäsenpalvelusta, puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12) tai sähköpostitse: toimisto@hun.fi

Samalla jäsenhakulomakkeella liityt HUNin lisäksi myös oman alueesi paikallisyhdistyksen jäseneksi.

Täytetty jäsenhakemuslomake palautetaan HUNin toimistoon. Saat tiedon jäseneksi hyväksymisestä yleensä 1-2 kuukauden kuluessa.

Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytty maksaa HUNiin liittymismaksun, joka on 20 euroa (vuonna 2019). Vuosijäsenmaksua ei varsinaisilla jäsenillä ole (vuonna 2019).

Paikallisyhdistyksillä voi olla omat vuosittaiset jäsenmaksut.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste