JÄRJESTÖVER­KOS­TOI­TU­MI­SEN ASIAN­TUN­TI­JA LÄNSI-UU­DEL­LE­MAAL­LE

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEAn rahoittama maakuntahanke ”Uusimaa yhdessä ” hakee itsenäiseen työskentelyyn kykenevää järjestöverkostoitumisen asiantuntijaa aluekoordinaattoriksi Länsi-Uudellemaalle.

Elokuussa 2017 käynnistyneessä 3,5 -vuotisessa hankkeessa rakennetaan Uudenmaan sote-järjestöjen kumppanuus- ja resurssiverkosto Kumaja kehittämään järjestöjen yhteistyötä ja vahvistamaan niiden osallisuutta sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa ja toteuttamisessa. Tavoitteena on vaikuttaa tulevan maakunnan palveluihin siten, että niistä tulee asiakaslähtöisiä, esteettömiä ja saavutettavia.

Koko Uudenmaan maakunnan kattava hanke on osa Sosiaali- ja terveysministeriön ”Järjestö 2.0 – Mukana muutoksessa” -ohjelmaa. Siinä työskentelee hankepäällikkö ja neljä aluekoordinaattoria. Hankkeen toteuttamisesta vastaa Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry yhteistyökumppaneinaan 9 muuta Uudellamaalla toimivaa järjestöä.

Haemme Länsi-Uudenmaan aluekoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.1.2018-31.12.2020.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

-    kehittää sote-järjestöjen keskinäistä yhteistyötä ja verkostoitumista yli sektori- ja kuntarajojen
-    osallistua järjestöjen ja sote- ja maakuntauudistusta valmistelevien viranomaisten yhteistyön kehittämiseen
-    järjestää verkostoitumistapahtumia ja muita yhteistyötilaisuuksia
-    toimia suunnittelutyöryhmissä ja raportoida hankkeen edistymisestä

Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä sote-järjestöjen ja maakunta- ja kuntatoimijoiden kanssa. Järjestötyöntekijöiden ja yhdistysaktiivien sekä maakunnan ja kuntien edustajien lisäksi yhteistyökumppaneitasi ovat mm. Uudenmaan liiton sekä muiden Järjestö 2.0 -ohjelman hankkeiden hanketyötekijät. Sinua odottaa mielenkiitoinen tehtävä monipuolisessa toimintaympäristössä.
Tehtävän hoitamiseksi edellytämme:
-    soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-    suomen lisäksi hyvää ruotsinkielen taitoa
-    englanninkielen taitoa
-    itsenäistä työotetta
Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus:
-    järjestötyöstä ja vapaaehtoistoiminnasta
-    projekti- ja hanketyöskentelystä
-    tapahtumien järjestämisestä sekä työpajojen suunnittelusta ja toteutuksesta
-    yhteistyöstä monen eri toimijan kesken
Lisäksi arvostamme:
-    sote-asioiden tuntemusta
-    valmiutta käyttää pilvipalveluita ja digitaalisia työkaluja
-    hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
Työtehtäväsi vievät sinut asemapaikaltasi Lohjalta Länsi-Uudenmaan lisäksi aika ajoin myös pääkaupunkiseudulle ja Itä-Uusimaalle ja siksi on tärkeää, että käytössäsi on oma auto.

Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan (vaativuusryhmä 5, erityistekijälisä 15% ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät). Työsuhde-etuina ovat yleislääkäritasoinen työterveyshuolto, lounasetu sekä kulttuuri-/liikuntasetelietu.
Työhakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 7.12.2017 osoitteeseen rekry@hun.fi.
Työhaastattelut pidetään Lohjalla ke 13.12.2017.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
HUN ry:n toiminnanjohtaja Heikki Majava, yhteydenotot ti 28.11. klo 14-15 ja ma 4.12. klo 14-15, puh. 040 562 2212 tai sähköposti heikki.majava@hun.fi.
Hankepäällikkö Jaana Pirhonen, yhteydenotot ke 29.11. klo 10-11 ja to 30.11. klo 10-11, puh 044 734 3056 tai sähköposti jaana.pirhonen@kumaja.fi.