Avoin työpaikka: Koulutusohjaaja

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry on alueellinen vammaisjärjestö ja Näkövammaisten liiton suurin jäsenyhdistys. Tavoitteemme on edistää näkövammaisten omaehtoista ja itsenäistä elämää.
Yhdistyksessä alkaa uusi valtakunnallinen Käsillä – Näkövammaisten käsityöyrittäjävalmennus, jonka tavoitteena on edistää näkövammaisten mahdollisuuksia työllistyä yrittäjyys- ja käsityövalmennuksen keinoin.
Käsillä -toiminnassa ohjataan näkövammaiskäsityön perinteisiä käsityömenetelmiä, kehitetään uusia tuotteita ja menetelmiä. Käsillä -yrittäjävalmennuksessa opiskelija kasvaa viiden kuukauden aikana käsityöläisyyteen,
oppii yrittäjyyttä ja vahvistaa omaa osallisuuttaan työelämässä.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa palvelu- ja toimintakeskus Iiriksessä (Marjaniementie 74).

KÄSILLÄ -toimintaan KOULUTUSOHJAAJAA

Haemme Käsillä – Näkövammaisten käsityöyrittäjävalmennukseen koulutusohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Tehtävänäsi on toimia koulutuspäällikön työparina. Vastaat opiskelijoiden opintosuunnitelmista ja seuraat heidän edistymistä. Osallistut työpajatoimintaan. Ohjaat opiskelijoita käsityö- yrittäjyyteen. Neuvot
ja ohjaat valmennukseen osallistujia valmennusjaksojen välillä yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Työpajan ylläpitotehtävät ja siihen liittyvät hankinnat kuuluvat myös sinulle.

Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa, ohjaustoiminnan artenomi tai vastaava. Sinulla on kokemusta ohjaajana toimimisesta, näkemystä käsityöyrittäjyydestä ja olet idearikas. Hallitset hyvin tietotekniikan
ja someviestinnän. Sinulla on erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä muiden kanssa. Olet itseohjautuva ja sinulla on halu kehittää taitojasi.

Arvostamme, että sinulla on kaupallista koulutusta ja kokemusta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja itsenäisen tehtävän monipuolisessa ja mukavassa työympäristössä. Perehdytämme sinut näkövammaistyöhön. Olemme koulutusmyönteinen työpaikka ja tuemme oman ammattitaidon
kehittämistä.

Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaan (vaativuusryhmä 4).

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään sähköpostilla osoitteeseen:
hanna.karesjoki@hun.fi
10.6.2019 klo 12.00 mennessä.
Otsikkokenttään viite: Koulutusohjaaja.

Haastattelut pidetään kesäkuussa vko 24-25, 2019.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Hanna Karesjoki
puh. 050 4358 800,
hanna.karesjoki@hun.fi