14.-15.3.2019 PE­RUU­TET­TU: Verk­ko­kaup­pa­kou­lu­tus kä­si­työy­rit­tä­jil­le Ou­lus­sa

TÄMÄ KOULUTUS ON VALITETTAVASTI JOUDUTTU PERUUTTAMAAN!

Ura käsillä -hanke järjestää verkkokauppakoulutuksen Oulussa, Pohjois-Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n tiloissa 14.3.-15.3.2019 klo 9-16.00.

Kurssi on maksuton ja sille valitaan 3-5 Ura käsillä -hankkeen kursseilla käynyttä henkilöä. Valittavilla osallistujilla tulee olla tarvittavat tietotekniset perustaidot, jotta kaikkien osallistujien oppiminen olisi mahdollisimman tehokasta.
Kurssin vetää Näköpiste Polar Print Oy. Alla kurssi-ilmoitus.

KURSSI-ILMOITUS
Verkkokaupan perusteet

Kurssi on tarkoitettu näkövammaisille käsityöyrittäjille. Kurssilla saat ohjauksen Holvi-verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitoon. Vaatimuksena kurssille pääsyyn on sujuva omien tietoteknisten apuvälineiden käyttötaito ja annettujen alkutehtävien selvittäminen. Alkutehtävät ovat varsinaiseen verkkokaupan perustamiseen liittyviä valmisteltavia ja selviteltäviä asioita, kuten esimerkiksi logo, verkkosivut, käytettävissä oleva budjetti ja tuotekuvat.  Kaikkien kurssilaisten apuvälinetilanne ja alkutehtävät käydään yksilöllisesti läpi ennen kahden päivän lähiosuutta, jolla verkkokauppa perustetaan. Kurssin kouluttajina toimivat Marja Mikola ja Johanna Herranen.

Kurssille voi hakea tästä päivästä lähtien osoitteella:
ura.kasilla@hun.fi<mailto:ura.kasilla@hun.fi>

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa lyhyesti oma tilanteesi käsityöyrittäjänä ja peruste, miksi tämä koulutus olisi juuri sinulle tarpeellinen. Kerro myös, mitä tietoteknisiä apuvälineitä käytät. Käytyämme hakemuksesi läpi, ohjaamme valitut osallistujat keskusteluun kurssin järjestäjän kanssa, jossa määritellään vielä tarkemmin kurssille tarvittavat perustiedot ja annetaan ennakkotehtävät. Kurssille päässeille ilmoitetaan valinnasta 25.2. Tämä kurssi on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia taidot nostaa oma käsityöyrittäjyys aivan toiselle tasolle!

Jos haluat jutella asiasta lisää, ole yhteydessä minuun osoitteella:
piia.rossi@hun.fi<mailto:piia.rossi@hun.fi>

T. Piia
***

ilmoituksen välitti Ilkka Väisänen/ HUN