7.6.2018 Kum­mi­tus­kä­ve­ly

Lähde Pengertuvan matkaan kummituskävelylle torstaina 7.6. klo. 13 alkaen! 

Tapaaminen kaupunginmuseolla, osoitteessa Aleksanterinkatu 16, klo. 12.45. 

Ota oma opas mukaasi tai kerro opastarpeesi meille ja tule rohkeasti mukaan! Kierros maksaa 6 euroa/osallistuja, myös oppaaltasi. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ja ilmoittautuminen alkaa 17.4.2018 joko sähköpostilla: kirsi.kariluoto@hun.fi tai puhelimitse: 044 066 2248. 

Alla esittely: 

Kaupunginmuseo toteuttaa elämyksellisiä kävelykierroksia Helsingin keskustassa kummitustarinoita kertoen. Kierrokset luovat mystisen ja vaihtoehtoisen näkökulman Helsingin kulttuurihistoriaan. Museon kummitusvastaavat kertovat kierroksilla kaupungin tunnetuimmista kummituksista ja mysteereistä. Mistä syntyvät urbaanilegendat ja miksi ihmiset kertovat kummitustarinoita? Suositellaan yli kymmenvuotiaille. Kävelyopastukset kestävät noin 1h15min. Rajuilman sattuessa sisätiloissa.


Puistokatujen kummitukset –kierros alkaa kaupunginmuseolta kulkien kohti Esplanadia ja Bulevardia. Opastuksella tutustutaan muun muassa kaupungin vanhimman kivitalon karmivaan ullakkoon, Ruttopuiston kummittelijoihin, ravintola Kappelin aaveeseen ja Aleksanterin teatterin levottomaan sieluun.