28.-30.9.2018 Kult­tuu­ri­mat­ka Pie­tar­saa­reen, Vaa­saan ja Uu­si­kaar­le­pyy­hyn

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry ja Pohjanmaan Näkövammaiset ry järjestävät kulttuurimatkan Topeliuksen jalanjäljissä.

Seikkailu alkaa Helsingistä pe 28.9. klo 15. Matkat taittuvat Ventoniemi Oy:n tilausbussilla. Perjantaina pysähdymme syömään päivällistä Ikaalisissa. Myöhään illalla majoitumme Pietarsaaren kaupunginhotelliin.

Lauantaina vierailemme Rosenlundin pappila-alueella ja Aspegrenin puutarhassa. Lounaan jälkeen matkalaisilla on mahdollisuus tutustua Skatan puutaloalueeseen tai Runebergin tupaan. Illalla koemme Myrskyluodon
Maija -musikaalin Vaasan kaupunginteatterissa.

Sunnuntaina seikkailumme jatkuu Uusikaarlepyyhyn, jossa tutustumme Topeliuksen lapsuudenkotiin Kuddnäsiin ja Raatihuoneengallerian Topeliuksen satumaailma -näyttelyyn. Matkalla Helsinkiin pidämme jälleen
päivällistauon. Bussi saapuu Helsinkiin sunnuntaina n. klo 21.

Ohjelmaan Pietarsaaressa, Vaasassa ja Uusikaarlepyyssä osallistuu myös Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n jäseniä.

Matkan hinta sisältää kuljetuksen, majoituksen pe-su, opastetut kierrokset, päivällisen perjantaina, lounaan lauantaina ja lounaan ja päivällisen sunnuntaina sekä teatterilipun Myrskyluodon Maija -esitykseen.
Hinta on korkeintaan 192 e/hlö (majoitus kahden hengen huoneessa) tai 271 e/hlö (majoitus yhden hengen huoneessa). Hinta vahvistetaan osallistujille matkakirjeessä elokuussa.

Toimi nopeasti, sillä 56 henkilön bussi voi täyttyä pian. Oma avustaja on välttämätön. Matkalla on mukana kaksi työntekijää, jotka huolehtivat aikataulun ja ohjelman toteutumisesta.

Ilmoittaudu sitovasti 15.5. mennessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen
osallistun@kulttuuripalvelu.fi
tai puhelimitse kulttuurisihteerille, Tanja Rantalainen
P. 040 964 9288.

Ilmoittautuneilta laskutetaan toukokuussa varausmaksu 50 e, jota ei palauteta, mikäli matka toteutuu. Matkaa ei toteuteta, jos sille ilmoittautuu alle 50 osallistujaa. Loput matkan hinnasta laskutetaan
elokuussa.

Lämpimästi tervetuloa topeliaaniseen joukkoomme!
Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry,
HUN ry,
Pohjanmaan Näkövammaiset ry