12.9.2020 HU­Nin ke­vät­ko­kous 2020

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry
Kevätkokouskutsu 2020

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN

Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry:n (HUN) kevätkokous pidetään lauantaina 12.9.2020 kello 11.00 alkaen Iiris-keskuksessa, osoitteessa Marjaniementie 74, Helsinki. Kokoukseen saapuminen kello 10 alkaen.

Kokousjärjestelyjen takia kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen. Kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään maanantaina 7.9.2020 kello 12 mennessä sähköpostilla osallistun@hun.fi tai puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12). Ilmoita samalla myös mahdollinen avustaja ja mikäli sinulla on valtakirja.

Kokoukseen saapujia pyydetään saapumaan kokoukseen hyvissä ajoin. Kokouspaikalla on avustajia, jotka opastavat osallistujat omille paikoilleen. Kahvi tarjoillaan pöytään. Kokouspaikalla on osallistujien käyttöön kasvomaskeja sekä käsien desinfiointiainetta. Älä saavu paikalle, mikäli sinulla on pieniäkään flunssan oireita. Mikäli pandemiatilanteessa tapahtuu muutoksia, voidaan näitä ohjeita muuttaa.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 10 mukaiset sääntömääräiset asiat ja hallituksen kokoukselle tuomat jäsenaloitteet.

Kokouksessa äänioikeus on yhdistyksen 15 vuotta täyttäneillä varsinaisilla jäsenillä. Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee yhtä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus.

Yhdistys korvaa kuljetuspalvelualueen ulkopuolelta yhdistyksen toimialueelta tulevien matkakulut halvimman kustannustavan mukaan. Matkakuluina korvataan todelliset kulut kuitteja vastaan. Yhdistys järjestää mahdollisuuksien mukaan paikallisyhdistysten kanssa yhteiskuljetuksia.

Kokousmateriaalin saa Daisy-äänitteenä, pisteillä, mustavalkoisena tai sähköisessä muodossa tilaamalla puh. 09 3960 5601 (ma-ke 10-12). Materiaali julkaistaan myös HUN-tiedotteet sähköpostilistalla. Samasta numerosta voi tarvittaessa tilata valtakirjapohjan asiamiehen valtuuttamiseksi.

Tervetuloa!
HUNin hallitus